Ons Bedrijf

Links

Bouwen
De bouwgids zit boordevol nuttige informatie en geeft een antwoord op al uw vragen over wetten, systemen, materialen, ... van architect tot tuinbestrating. Kortom, een onmisbare leidraad en betrouwbare partner tijdens het volledige bouwproces.

De diverse onderwerpen zijn doorspekt met diepgaande en duidelijke artikels en een uitgebreide ‘vraag- en antwoord’ rubriek.
Ben je van plan om te bouwen of verbouwen? Zoek je een vakman, leverancier, bouwgrond of een kijkwoning? Wens je meer info over premies, producten en bouwmaterialen? Wil je weten wanneer er evenementen en bouwbeurzen zijn? Op zoek naar tips en praktische antwoorden? De website van ikgabouwen bevat alle nuttige informatie over bouwen, verbouwen, inrichting en immo.
Laminaat
Met Berry Floor kiest u voor de meest vooruitstrevende laminaat vloerbedekkingen. De zwevende meerlagige laminaat vloerbedekkingen van Berry Floor worden gefabriceerd volgens de meest gesofisticeerde productieprocessen en onderworpen aan de strengste controles. Bovendien zijn ze voorzien van gepatenteerde systemen die hun functionaliteit verbeteren en hun schoonheid nog verhogen.
Parket
Met het revolutionaire uniclic® en unilink-systeem klik je de planken zo makkelijk in elkaar, dat je bijna niet kan geloven dat het een onwaarschijnlijk sterk systeem is. De clicksystemen, uitgefreesd in de kernplaat zelf, zorgen voor een buitengewone treksterkte. geplaatste Quick-Step® planken krijg je niet uit elkaar getrokken. probeer maar ’s.
Baeten Parket is al meer dan 20 jaar parketspecialist.
Ons bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende en grootste eiken parketleveranciers in Vlaanderen, zowel voor particulieren, bedrijven als voor doe-het-zelvers.
Tegels
Voor het ogenblik worden in vijf showrooms ongeveer 5000 diverse vloer- en wandtegels voorgesteld.
Vanaf 1999 is er ook een nieuwe afdeling parket- en laminaatvloeren.
Onze klanten zijn voornamelijk privé personen. Wij spitsen ons vooral toe op particuliere werken, zoals de vele verbouwingen en nieuwbouw privé-woningen. Daarbij zijn 70% van onze klanten mensen die zelf plaatsen of iemand hebben voor de plaatsing. Door onze rechtstreekse import kunnen wij zeer competitieve prijzen en goede service aanbieden. De markt van de aannemers beperkt zich enkel tot levering van de materialen.
Webdesign
My-websitebuilder biedt u een geïntegreerd systeem voor hosting van krachtige websites voor een betaalbare prijs.